Засідання СПО об’єднань профспілок від 14 лютого 2017 року

1. Рішення № 36-1 "Про позицію СПО об’єднань  профспілок щодо перегляду діючих Граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку";

2. Рішення № 36-2 "Про хід виконання Генеральної угоди на 2016-2017 роки за становм на 1 січня 2017 року" (додаток);

3. Рішення № 36-3 "Про хід консультацій щодо вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) з Кабінетом Міністрів України та СПО сторони роботодавців на національному рівні";

4. Рішення № 36-4 "Про склад робочої Комісії з визначення розміру мінімальної заробітної плати на 2018 рік";

5. Рішення № 36-5 "Про внесення змін до складу Робочої групи СПО  об’єднань профспілок з розгляду документів щодо питань зміни діючих тарифів (цін) для населення (електроенергія, газ, послуги транспорту та зв’язку), що надходять від центральних органів виконавчої влади та державних колегіальних органів, затвердженого рішенням СПО об’єднань профспілок від 11.11.2016 № 34-5";

6. Рішення № 36-6 "Про проект Основних заходів Спільного представницького органу об’єднань профспілок на 2017 рік" (додаток);

7. Різне

7.3. "Інформація про підсумки роботи Спільного представницького органу об’єднань профспілок у 2016 році".