Засідання СПО об’єднань профспілок від 11 листопада 2016 року

1. Рішення № 34-1 "Про  схвалення Плану заходів профспілкової Сторони щодо реалізації положень Генеральної угоди на 2016-2017" (додаток);

2. Рішення № 34-2 "Про врахування норм Генеральної угоди та пропозицій профспілок в проекті Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік" та інших  законодавчих пропозиціях Уряду (додаток 1, 2, 3);

3. Рішення № 34-3 "Про солідарну участь у Всеукраїнській акції профспілок 17.11.2016";

4. Рішення № 34-4 "Про внесення доповнень до Угоди про утворення СПО об’єднань профспілок від 04.09.2012";

5.  Рішення № 34-5 "Про оновлення складу Робочої групи СПО об’єднань профспілок з розгляду документів щодо питань зміни діюих тарифів (цін) для населення (електроенергія, газ, послуги транспорту та зв’язку), що надходять від центральних органів виконавчої влади та державних колегіальних органів, затвердженого рішенням СПО об’єднань профспілок від 08.12.2014 № 18-5 (додаток)";

6. Рішення № 34-6 "Про делегування представників Всеукраїнських профспілок до складу Робочої групи задля напрацювання позиційного документу щодо позиції СПО об’єднань профспілок з питань цінової поглітики".