Засідання СПО об’єднань профспілок від 15 липня 2019 року

1. Рішення № 7-1 "Про затвердження Плану заходів профспілкової Сторони щодо реалізації положень Генеральної угоди на 2019-2021 роки" (додаток);

2. Рішення № 7-2 "Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України" (щодо удосконалення механізму надання субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі);

3. Рішення № 7-3 "Про затвердження робочих органів СПО об’єднань профспілок";

4. Рішення № 7-5 "Про Порядок роботи з проектами актів законодавства, які надійшли на розгляд СПО об’єднань профспілок" (додаток);

5.Різне.

5.1. Інформація про вплив на державну політику ціноутворення у сфері житлово-комунальних послуг, що надаються населенню, запровадження ринку електричної енергії і природного газу та встановлення Урядом на опалювальний сезон 2019/20 року граничного рівня цін/тарифів на послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води населенню.