Засідання СПО об’єднань профспілок від 28 травня 2019 року

1. Рішення № 6-1 "Про внесення змін до рішення СПО об’єднань профспілок № 1-3 від 10.10.2017 "Про першого заступника та заступників Голови Спільного представницького органу об’єднань профспілок".

2. Рішення № 6-2 "Про внесення змін до складів Робочої комісії об’єднань профспілок та її Секретаріату".

3. Рішення № 6-3 "Про внесення змін до складу Мандатної комісії СПО об’єднань профспілок".

4. Рішення № 6-4 "Про внесення змін до складу Секретаріату СПО об’єднань профспілок".

5. Рішення № 6-5 "Про заходи профспілкової Сторони щодо виконання Генеральної угоди на 2019-2021" (додаток).

6. Рішення № 6-6 "Про виконання кошторису СПО об’єднань профспілок за 2018 рік та затвердження кошторису на забезпечення його діяльності на 2019 рік"

7. Різне

7.1. Інформація про пропозиції СПО об’єднань профспілок до проекту Бюджетної декларації на 2020-2022 роки (лист СПО від 03.05.2019 № 01-13/332-СПО) (додаток 1,2) .

7.2. Пропозиція СПО об’єднань профспілок стосовно проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо подолання та упередження негативних наслідків масової трудової міграції українців за кордон (реєстр. № 10272 від 06.05.2019), поданого народними депутатами України С.Мартиняком, О.Продан та іншими.