Про формування нового складу правління Пенсійного фонду України

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.07.2010р. №660 до складу правління Пенсійного фонду входить 17 осіб, у т.ч. по три представники від об'єднань профспілок та об'єднань організацій роботодавців.

Враховуючи кадрові зміни у міністерствах і відомствах Пенсійним фондом у 2012 році було розпочато роботу з оновлення складу правління Фонду. Від об’єднань профспілок до складу правління делеговані: Осовий Г.В. – заступник Голови ФПУ; Іванкевич В.В. – заступник керівника департаменту соціального діалогу та соціального страхування ФПУ; Лесько В.С. – заступник голови профспілки залізничників і транспортних будівельників України.

Оскільки до зазначеної вище постанови Кабінету Міністрів України зміни не внесено, СПО об’єднань профспілок звернувся до Мінсоцполітики стосовно забезпечення роботи правління Пенсійного фонду у новому складі.

За повідомленням Пенсійного фонду (за дорученням Мінсоцполітики) ним опрацьовано зміни до складу правління з урахуванням пропозицій, що надійшли від профспілкової сторони, і відповідний проект постанови буде направлено на погодження до Мінсоцполітики після призначення Голови правління Пенсійного фонду України. До теперішнього часу Голову правління Пенсійного фонду України ще не призначено.

Департамент соціального діалогу та соціального страхування ФПУ