УГОДА про утворення Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні

ПОЛОЖЕННЯ про Спільний представницький орган репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок нанаціональному рівні

РЕГЛАМЕНТ роботи Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні

ПОЛОЖЕННЯ про Мандатну комісію Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні

ПОЛОЖЕННЯ про Секретаріат Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні

УГОДА про утворення Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні (зі змінами, внесеними рішенням керівників профоб’єднань - суб’єктів Угоди про утворення СПО об’єднань профспілок від 09.04.2019, протокол № 7 та рішенням СПО об’єднань профспілок від 11.04.2019 № 5-1) (Порівняльна таблиця змін до Угоди про утворення СПО об’єднань профспілок)