Проект постанови КМУ "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступіть ризику від провадження господарської діяльності з медичної практики і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду(контролю) МОЗ

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступіть ризику від провадження господарської діяльності з медичної практики і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду(контролю) МОЗ та внесення змін до Критерію, за яким оцінюється ступінь ризику від провадження діяльності у сфері охорони здоров'я для безпеки життя і здоров'я населення та визначаеться періодичність здійснення планових заходів державного нагляду(контролю)" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 15.01.2014 р. на електронну адресу: legkov@fpsu.org.ua     для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.