Наказ Мінрегіону, Мінекономрозвитку та Міненерговугілля України "Про визнання таким, що втратив чинність, спільного наказу Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України , Міністерства економіки України, Міністерства палива

Просимо розглянути наказ Мінрегіону, Мінекономрозвитку та Міненерговугілля України "Про визнання таким, що втратив чинність, спільного наказу Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України , Міністерства економіки України, Міністерства палива і енергетики України , Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" від 08 вересня 2000 року №192/195/396/274" (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 01.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.