Просимо розглянути  наказ Міністерства оборони України "Про затвердження Положення про комісії Міністерства оборони України з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій та Інструкції про порядок видачі в Міністерстві оборони України посвідчень учасника бойових дій , нагрудних знаків "Ветеран війни - учасник бойових дій" та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості" (додається), (додається), (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua , anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.