Проект постанови КМУ "Про затвердження критерію, за яким оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності з проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації , та визначаеться період

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про затвердження критерію, за яким оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності з проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації , та визначаеться періодичність проведення Міністерством економічного розвитку і торгівлі планових заходів моніторингу відповідності уповноважених наукових метрологічних центрів, метрологічних центрів та повірочнмх лабораторій вимогам Закону України "Про метрологію та метрологічну діяльність" та критеріям , яким вони повині відповідати" (додається), (додається), (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.