Наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження критеріїв, яким повинні відповідати наукові метрологічні центри, державні підприємства , які належать до сфери управління Мінекономрозвитку України та проводять метрологічну діяльність, та повірочні

Просимо розглянути  наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження критеріїв, яким повинні відповідати наукові метрологічні центри, державні підприємства , які належать до сфери управління Мінекономрозвитку України та проводять метрологічну діяльність, та повірочні лабораторії, які уповноважуються або уповноважені на проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації" (додається), (додається), (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.