Проект постанови КМУ "Про затвердження критерію, за яким оцінюється ступіть ризику від провадження господарської діяльності у сфері метрології та метрологічної діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів метрологічного нагляду за

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про затвердження критерію, за яким оцінюється ступіть ризику від провадження господарської діяльності у сфері метрології та метрологічної діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів метрологічного нагляду за законодавчо регульованими засобами вимірювальної  техніки , що перебувають в експлуатації, та за калькістю фасованого товару в упаковках центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері метрологічного нагляду" (додається), (додається) , (додається) .У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 06.05.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.