Проект постанови КМУ "Про затвердження Тимчасового порядку призначення (продовження) виплати допомоги сім'ям з дітьми, малозабзпечиним сім'ям, дітям - інвалідам та інвалідам з дитинства , тимчасової державної допомоги дітям, особам, які вимушені були

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про затвердження Тимчасового порядку призначення (продовження) виплати допомоги сім'ям з дітьми, малозабзпечиним сім'ям, дітям - інвалідам та інвалідам з дитинства , тимчасової державної допомоги дітям, особам, які вимушені були залишити місця свого постійного проживання з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції " (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.09.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.