Проект закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо приведення законодавства у відповідність до Закону України "Про адміністративні послуги"

(ЗАВАНТАЖИТИ ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 21.11.2019 на електронну адресу  vasilenko@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до порядків, затверджених постановою КМУ від 23.07.2008 №682"

(ЗАВАНТАЖИТИ частина_І, частина_ІІ, частина_ІІІ ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 20.11.2019 на електронну адресу  vasilenko@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проєкт постанови КМУ "Про внесення змін до постанови КМУ від 23.03.2011р. №373"

(ЗАВАНТАЖИТИ частина_І, частина_ІІ, частина_ІІІ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 19.11.2019 на електронну адресу makogonyuk@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект Закону України " Про внесення змін до Закону України "про поховання та похоронну справу" щодо Національного військового меморіального кладовища"

(ЗАВАНТАЖИТИ)      У разі наявності пропозицій і зауважень, просимо направити їх до 21.11.2019 на електронну адресу vasilenko@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Проект закону "Про внесення змін до п.6 розділу ХУ "Прикінцеві положення" Закону України "Про загальнообов"язкове державне пенсійне страхування" повторне погодження

(ЗАВАНТАЖИТИ ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 22.11.2019 на електронну адресу mvs55@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект Закону України "Про компенсацію громадянам втрати частини доходів у зв"язку з порушенням строків їх виплати"

(ЗАВАНТАЖИТИ   1,   2,   3,   4,   5,  6  )      У разі наявності пропозицій і зауважень, просимо направити їх до 18.11.2019 на електронну адресу babich@fpsu.org.ua, makogonyuk@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.   За дорученням першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект закону "Про корпоратизацію Адміністрації морських портів України"

(ЗАВАНТАЖИТИ частина І, частина ІІ, частина ІІІ, частина ІУ, частина У, частина УІ  ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 19.11.2019 на електронну адресу fedorchuk@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Більше статей...

1. Проект наказу "Про затвердження Змін до Інструкції про порядок присвоєння (підтвердження) або пониження класної кваліфікації військовослужбовцям та працівникам, які обіймають посади водіїв автотранспортних засобів у Державній службі спеціального зв"язку"
  2. Проект наказу "Про затвердження Методики розрахунку вартості послуг із заготівлі, тестування, переробки, зберігання та розподілу донорської крові та її компонентів"
  3. Проект наказу "Про затвердження Положеннч про порядок забезпечення жилими приміщеннями працівників Державної міграційної служби України, її територіальних органів"