Запитальник до доповіді V (1) Порядку денного 107-ї сесії МКП щодо насильства та домогання по відношенню до жінок і чоловіків

(ЗАВАНТАЖИТИ)      У разі наявності пропозицій і зауважень,  просимо направити їх до 27.09.2017 на електронну адресу  mayboroda@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника  Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект постанови Кабміну "Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевимбюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми проблемами"

(ЗАВАНТАЖИТИ)      У разі наявності пропозицій і зауважень,  просимо направити їх до 25.09.2017 на електронну адресу  rovchak@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника  Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку обчислення пенсій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи ( щодо обчислення пенсій з розміру мінімальної заробітної плати

(ЗАВАНТАЖИТИ  2, 3 , 4, 5,  6,  7,  8,  9,  10,  11,  12,  13,  14)      У разі наявності пропозицій і зауважень,  просимо направити їх до 28.09.2017 на електронну адресу  mvs55@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника  Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування

(реєстр.№ 7034)   Просимо висловити Вашу позицію. Пропозиції і зауваження  направляти до 22.09.2017 на електронну адресу mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.        За дорученням першого заступника  Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект постанови Кабінету Міністрів "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України "

(ЗАВАНТАЖИТИ)      У разі наявності пропозицій і зауважень,  просимо направити їх до 22.09.2017 на електронну адресу  spop@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника  Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

(ЗАВАНТАЖИТИ)      У разі наявності пропозицій і зауважень,  просимо направити їх до 21.09.2017 на електронну адресу  spop@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника  Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект наказу " Про внесення змін до Методики розрахунку потреби в протитуберкульозних препаратах

(ЗАВАНТАЖИТИ)      У разі наявності пропозицій і зауважень,  просимо направити їх до 21.09.2017 на електронну адресу  legkov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням першого заступника  Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.