11 листопада 2020

Проєкт наказу «Про внесення Зміни до Переліку посад службовців Державної кримінально-виконавчої служби України, які в подальшому були переведені в категорію посад, що заміщуються рядовим і начальницьким складом Державної кримінально-виконавчої служби Укра

(ЗАВАНТАЖИТИ частина 1, частина 2) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 20.11.2020 на електронну адресу  fpsu@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проєкт наказу "Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 13 січня 2015 року №4"

(ЗАВАНТАЖИТИ частина 1, частина 2, частина 3, частина 4, частина 5, частина 6, частина 7 ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 16.11.2020 на електронну адресу  fpsu@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

(ЗАВАНТАЖИТИ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 11.11.2020 на електронну адресу  fpsu@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.