19 серпня 2020

Проєкт наказу "Про внесення змін до Положення про робочий час і час відпочинку водіїв трамвая та тролейбуса"

(ЗАВАНТАЖИТИ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 25.08.2020 на електронну адресу  fpsu@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

(ЗАВАНТАЖИТИ частина 1, частина 2, частина 3, частина 4, частина 5) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 21.08.2020 на електронну адресу  fpsu@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проєкт постанови КМУ "Про утворення комісії з питань координації взаємодії центральних органів виконавчої влади щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків"