03 грудня 2019

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України" щодо правовідносин у сфері роздрібної торгівлі

(ЗАВАНТАЖИТИ ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 09.12.2019 на електронну адресу  fedorchuk@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект закону Про внесення зміни до розділу УІ "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України щодо мінімального розміру посадового окладу

(ЗАВАНТАЖИТИ частина І, частина ІІ ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 04.12.2019 на електронну адресу  makogonyuk@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

(ЗАВАНТАЖИТИ частина І, частина ІІ, частина ІІІ, частина ІУ ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 04.12.2019 на електронну адресу  makogonyuk@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.