15 серпня 2019

Проект наказу "Про затвердження Методики оцінювання роботи із забезпечення прав осіб з інвалідністю в Державній службі геології та надр України, на підприємствах, установах, організаціях, що належать до сфери її управління , та господарських товариствах,

(ЗАВАНТАЖИТИ ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 19.08.2019 на електронну адресу tubelec@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Голови СПО об’єднань профспілок Осового Г.В.

Привітання Голови СПО об’єднань профспілок Г.Осового

Голова СПО об'єднань профспілок Григорій Осовий за дорученням керівників СПО об'єднань профспілок привітав заступника Голови СПО об'єднань профспілок, Голову Конфедерації вільних профспілок України Михайла Волинця з його обранням народним депутатом України.

У вітанні висловлюється впевненість, що робота М.Я.Волинця у найвищому законодавчому органі країни сприятиме ефективному вирішенню завдань щодо захисту прав людини праці, діяльності профспілок та інших питань у соціально-економічній сфері, якими опікується СПО об'єднань профспілок, а також активному впровадженню законодавчих ініціатив профспілок.

Від імені СПО об'єднань профспілок новообраному народному депутатові висловлюється побажання творчої наснаги, цілеспрямованості та успіхів на цій ниві.

Прес-центр ФПУ