04 липня 2017

Проект постанови КМУ "Про оплату праці працівників деяких установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери" щодо оплати праці працівників санаторно-курортних закладів

(ЗАВАНТАЖИТИ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 13.07.2017 на електронну адресу makogonyuk@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О.

Проект Закону про внесення змін до розділу ХV "Прикінцеві положення" Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо забезпечення права жінок на заслужену пенсію

(р.№6558) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 13.07.2017 на електронну адресу mvs55@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Шубіна О.О. (посилання на офіційний портал ВР України - http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=61980 )