03 липня 2017

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій

(р.№6614 та №6614-1) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 07.07.2017 на електронну адресу mvs55@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Заступника Голови СПО об’єднань профспілок Широкова А.І. (посилання http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc2_5_1_J?ses=10009&num_s=2&num=6614&date1=&date2=&name_zp=&out_type=&id=

(ЗАВАНТАЖИТИ) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 10.07.2017 на електронну адресу legkov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Заступника Голови СПО об’єднань профспілок Широкова А.І.

Проект наказу "Про внесення змін до наказу МОЗ України від 21.03.2012р. №182" щодо системи обліку і звітності з питань ВІЛ-інфекції/СНІДу