19 липня 2016

Просимо висловити Вашу позицію. Пропозиції і зауваження  направляти до 29.07.2016 на електронну адресу  riabtseva@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Голови СПО об’єднань профспілок  Осового Г.В. (посилання - http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=59519)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збільшення мінімальної заробітної плати на рівень, який відповідає фактичному прожитковому мінімуму для працездатних осіб

Просимо висловити Вашу позицію. Пропозиції і зауваження  направляти до 29.07.2016 на електронну адресу  ostapenko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Голови СПО об’єднань профспілок  Осового Г.В. (посилання - http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=59552)

Проект наказу "Про внесення змін до наказу Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 21.12.1993 №132"

(Завантажити) У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 26.07.2016 р. на електронну адресу  riabtseva@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Голови СПО об’єднань профспілок  Осового Г.В.