17 листопада 2015

Проект наказу "Про встановлення відомчих заохочувальних відзнак Міністерства аграрної політики та продовольства України"

У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 20.11.2015 р. на електронну адресу  rovchak@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М. (Завантажити)

Проект постанови КМУ "Деякі питання щодо підвищення рівня соціального захисту окремих категорій громадян"

У разі наявності пропозицій та зауважень, просимо направити їх до 23.11.2015 р. на електронну адресу  mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням Першого заступника Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М. (Завантажити)

ДО УВАГИ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ОБ’ЄДНАНЬ ПРОФСПІЛОК!

Для проведення виборів представників профспілок до складу української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС 19 жовтня було створено Ініціативну групу з числа представників репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок, яка напрацювала Регламент виборів представників профспілок до складу української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та прийняла рішення про проведення виборів 3 грудня 2015 року. Текст Регламенту додається.

Відповідно до Регламенту організаційно-технічне забезпечення проведення виборів здійснює секретаріат української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС.

Запрошуємо всеукраїнські об’єднання профспілок делегувати своїх представників для участі у Зібранні з виборів членів української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (УС ПГС) від профспілок, яке відбудеться 3 грудня в  готелі «Турист», зал «Святковий», адреса 02002, вул. Раїси Окіпної, 2,  станція метро «Лівобережна». Початок о 15.00, реєстрація учасників – 14.30-15.00.

Відповідно до домовленостей у рамках двосторонньої Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС на Зібранні вибиратимуться ТРИ члени УС ПГС від профспілок.

Квота делегування представників профспілок на Зібрання від профоб’єднань: один делегат від кожної всеукраїнської профспілки, яка є членською організацією національного профоб’єднання та його керівник. У випадку зацікавленості кожне профоб’єднання може висунути одного кандидата у члени української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС. Кандидат повинен бути членом профспілки з досвідом роботи у профспілках. Присутність кандидатів на Зібранні обов’язкова.

Просимо Вас до 23 листопада 2015 року подати до Секретаріату УС ПГС:

- для участі у Зібранні:

• копію свідоцтва про легалізацію національного профоб'єднання;
  • інформацію про структуру національного профоб’єднання, кількість та назву всеукраїнських профспілок у його складі;
  • список делегатів Зібрання від профоб’єднання, згідно квоти, за формою: прізвище, ім’я, по-батькові, посада делегата, назва всеукраїнської профспілки чи профоб’єднання.

- для висунення кандидата:

• рекомендаційний лист від керівника організації, яка має право на висунення кандидатів;
  • короткий опис діяльності організації за рік що пройшов з акцентом на аспекти, що стосуються реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС;
  • заяву кандидата з баченням його внеску, місця та ролі в діяльності Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС.

Документи відповідно підписуються керівником національного профоб’єднання.

Усі документи прохання надсилати Секретаріату УС ПГС на адресу: eu.ua.platform@gmail.com

Програму Зібрання, список висунутих кандидатур, іншу інформацію буде оприлюднено після завершення процесу реєстрації учасників.