24 вересня 2015

Проект Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України" щодо звільнення від оподаткування прибутку підприємств, що забезпечують працевлаштування внутрішньо переміщених осіб ( реєстр.№ 3015)

Просимо висловити Вашу позицію щодо проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України" щодо звільнення від оподаткування прибутку підприємств, що забезпечують працевлаштування внутрішньо переміщених осіб ( реєстр.№ 3015)

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 01.10.2015 р. на електронну адресу : ostapenko@ fpsu.org.ua

для узагальнення та підготовки відповіді.

За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону "Про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу" щодо посилення відповідальності за допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору р.№3036.

Просимо висловити Вашу позицію щодо  Проекту Закону "Про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу" щодо посилення відповідальності за допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору р.№3036.   У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 29.09.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо виплати одноразової грошової допомоги волонтерам, добровольцям, які захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність Україн

Просимо висловити Вашу позицію щодо  Проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо виплати одноразової грошової допомоги волонтерам, добровольцям, які захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, та членам сімей загиблих ( реєстр. №2556а).

У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 30.09.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді.