17 вересня 2015

Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення "Про внесення зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи"(щодо громадян, які працюють у зоні відчуження) (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 22.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення стосовно Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік"(щодо збільшення соціальних та інших першочергових видатків) (додається) . У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 23.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення стосовно проекту Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо зниження пенсійного віку та поліпшення інших умов виходу на пенсію) (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 23.09.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення стосовно Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування " щодо участі в управлінні Фонду представників потерпілих на виробництві (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 22.09.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення стосовно проекту Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо застосування єдиного показника середньої заробітньої плати в Україні для призначення (перерахунку) пенсій (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 23.09.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сприяння розвитку орендного житла"

Просимо розглянути проект Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сприяння розвитку орендного житла" (додається), (додається) , (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 21.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.