16 вересня 2015

Наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження Методики визначення трудомісткості та вартості робіт з національної стандартизації"

Просимо розглянути наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження Методики визначення трудомісткості та вартості робіт з національної стандартизації" (додається), (додається) .У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 18.09.2015 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постнови КМУ "Про внесення змін до деяких постанов КМУ щодо підвищення рівня слціального захисту окремих категорій громадян"

Просимо розглянути проект постнови КМУ "Про внесення змін до деяких постанов КМУ щодо підвищення рівня слціального захисту окремих категорій громадян" (додається), (додається) , (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 22.09.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua   , zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 28 липня 2010 р. №656 і від 23 листопада 2011 р. №1210"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 28 липня 2010 р. №656 і від 23 листопада 2011 р. №1210" (додається), (додається) , (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 21.09.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.