10 вересня 2015

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до пункту 3 Порядку надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України, районів проведення антитерористичної операції та населених пунктів, що розташовані на ліні

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до пункту 3 Порядку надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України, районів проведення антитерористичної операції та населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення , для покриття витрат на проживання , в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг" (додається),(додається), (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 18.09.2015 р. на електронну адресу :  makogonyuk@fpsu.org.ua  , zah@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.