04 вересня 2015

Проект Закону України "Про забезпечення безпеки на транспорті, об'єктах дорожнього господарства та поштового зв'язку"

Просимо розглянути проект Закону України "Про забезпечення безпеки на транспорті, об'єктах дорожнього господарства та поштового зв'язку" (додається), (додається) .У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 11.09.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінсоцполітики "Про внесення змін до деяких наказів Міністерства праці та соціальної політики України і Міністерства соціальної політики України"

Просимо розглянути наказ Мінсоцполітики "Про внесення змін до деяких наказів Міністерства праці та соціальної політики України і Міністерства соціальної політики України" (додається), (додається) .У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 11.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про внесення зміни до пункту 36 Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги особам, які не мають право на пенсію, та інвалідам і державної соціальної допомоги на догляд"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення зміни до пункту 36 Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги особам, які не мають право на пенсію, та інвалідам і державної соціальної допомоги на догляд" (додається), (додається) , (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 11.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про внесення зміни до Порядку проведення перерахунку пенсій, призначених відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби , та деяких інших осіб"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення зміни до Порядку проведення перерахунку пенсій, призначених відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби , та деяких інших осіб" (додається), (додається) , (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 10.09.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження критеріїв, яким повинні відповідати наукові метрологічні центри , державні підприємства , які належать до сфери управління Мінекономрозвитку України та проводят метрологічну діяльність, та повірочні лабора

Просимо розглянути наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження критеріїв, яким повинні відповідати наукові метрологічні центри , державні підприємства , які належать до сфери управління Мінекономрозвитку України та проводят метрологічну діяльність, та повірочні лабораторії, які уповноважуються або уповноважені на проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації " (додається), (додається), (додається) .У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 11.09.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення стосовно проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення виконання кримінальних покарань та реалізації прав засуджених (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 10.09.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua , mvs55@fpsu.org.ua , zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.