03 вересня 2015

Проект постанови КМУ "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності банків пуповинної крові , інших тканин і клітин людини згідно з переліком , затвердженим МОЗ , і визначається періодичність

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності банків пуповинної крові , інших тканин і клітин людини згідно з переліком , затвердженим МОЗ , і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) МОЗ" (додається), (додається) , (додається), (додається) , (додається).   У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 08.09.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.