серпня 2015

28 серпня 2015

Наказ Міністерства культури України "Про внесення змін до деяких наказів Міністерства культури і туризму України"

Просимо розглянути наказ Міністерства культури України "Про внесення змін до деяких наказів Міністерства культури і туризму України" (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до пункту 2 Порядку призначення пенсій за рахунок коштів підприємств та організацій окремим категоріям працівників за результатами атестації робочих місць за умовами праці" (додається), (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 03.09.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінсоцполітики "Про затвердження Державного стандарту соціальної послуги профілактики"

Просимо розглянути наказ Мінсоцполітики "Про затвердження Державного стандарту соціальної послуги профілактики" (додається), (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

27 серпня 2015

Проект наказу Держспецзв'язку "Про заміщення в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України окремих посад військовослужбовців державними службовцями та іншими працівниками"

Просимо розглянути проект наказу  Держспецзв'язку "Про заміщення в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України окремих посад військовослужбовців державними службовцями та іншими працівниками" (додається), (додається), (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.09.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Постанова КМУ "Питання виплати працівникам державних і комунальних клубних закладів, парків культури і відпочинку, центрів (будинків) народної творчості, центрів культури і дозвілля, центрів дозвілля доплати за вислугу років , допомоги для оздоровлення та

Просимо розглянути постанова КМУ "Питання виплати працівникам державних і комунальних клубних закладів, парків культури і відпочинку, центрів (будинків) народної творчості, центрів культури і дозвілля, центрів дозвілля доплати за вислугу років , допомоги для оздоровлення та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань" (додається), (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект наказу Держспецзв'язку "Про затвердження Змін до Положення про інструктажі , навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України"

Просимо розглянути проект наказу Держспецзв'язку "Про затвердження Змін до Положення про інструктажі , навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України" (додається), (додається), (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.09.2015 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект наказу Держспецзв'язку "Про затвердження Правил пожежної безпеки в галузі зв'язку"

Просимо розглянути проект наказу Держспецзв'язку "Про затвердження Правил пожежної безпеки в галузі зв'язку" (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 04.09.2015 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінрегіону, Мінекономрозвитку та Міненерговугілля України "Про визнання таким, що втратив чинність, спільного наказу Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України , Міністерства економіки України, Міністерства палива

Просимо розглянути наказ Мінрегіону, Мінекономрозвитку та Міненерговугілля України "Про визнання таким, що втратив чинність, спільного наказу Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України , Міністерства економіки України, Міністерства палива і енергетики України , Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" від 08 вересня 2000 року №192/195/396/274" (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 01.09.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення стосовно проекту Закону України про внесення зміни до статті 24 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування"(щодо стажу депортованих осіб) (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 02.09.2015 р. на електронну адресу :    mvs55@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення стосовно проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку особистого прийому деяких категорій осіб (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.09.2015 р. на електронну адресу :    riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua    для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.