липня 2015

24 липня 2015

Просимо розглянути  наказ Мінсоцполітики "Про затвердження форм документів з організації лікування осіб пільгових категорій для забезпечення їх санаторно-курортною путівкою структурними підрозділами соціального захисту населення"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 30.07.2015 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект розпорядження КМУ "Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження КМУ від 25 червня 2014 р. №766"

Просимо розглянути  проект розпорядження КМУ "Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження КМУ від 25 червня 2014 р. №766"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 29.07.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua , zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

23 липня 2015

Наказ МВС України "Про затвердження Положення про комісію з питань визнання учасниками бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її п

Просимо розглянути  наказ МВС України "Про затвердження Положення про комісію з питань визнання учасниками бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, у ДСНС України"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 30.07.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ МВС України "Про внесення змін до наказу МВС від 28 квітня 2015 року №491"

Просимо розглянути  наказ МВС України "Про внесення змін до наказу МВС від 28 квітня 2015 року №491"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 30.07.2015 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

22 липня 2015

Наказ МВС України "Про затвердження Положення про службу військового духовенства (капеланську службу) у Національній гвардії України"

Просимо розглянути  наказ МВС України "Про затвердження Положення про службу військового духовенства (капеланську службу) у Національній гвардії України"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 28.07.2015 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження Типового положення про метрологічні служби центральних органів виконавчої влади, інших державних органів , органів управління об'єднань підприємств , підприємств, установ та організацій , які виконують

Просимо розглянути  наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження Типового положення про метрологічні служби центральних органів виконавчої влади, інших державних органів , органів управління об'єднань підприємств , підприємств, установ та організацій , які виконують роботи у сфері законодавчо регульованої метрології, визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 29.07.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua  , vasilenko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

21 липня 2015

Проект постанови КМУ "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном"(додається), (додається) , (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.07.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua  , vasilenko@fpsu.org.ua , zah@fpsu.org.ua , makogonyuk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності з проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації , та визначається

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності з проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації , та визначається періодичність проведення Міністерством економічного розвитку і торгівлі планових заходів моніторингу відповідності уповноважених наукових метрологічних центрів , метрологічних центрів та повірочних лабораторій вимогам Закону України "Про метрологію та метрологічну діяльність" та критеріям, яким вони повинні відповідати, та внесення зміни до схеми спрямування і координації діяльності центральних органів виконавчої влади КМУ через відповідних членів КМУ" (додається), (додається) , (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.07.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 28 липня 2010 р. №656 і від 23 листопада 2011 р. №1210"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 28 липня 2010 р. №656 і від 23 листопада 2011 р. №1210" (додається), (додається) , (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.07.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про внесення зміни до статті 89 Бюджетного кодексу України "

Просимо розглянути  проект Закону України "Про внесення зміни до статті 89 Бюджетного кодексу України " (додається), (додається) , (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.07.2015 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.