18 червня 2015

Проект постанови Правління Пенсійного фонду України "Про визнання такими, що втратили чинність , деяких постанов правління Пенсійного фонду України"

Просимо розглянути  проект постанови Правління Пенсійного фонду України "Про визнання такими, що втратили чинність , деяких постанов правління Пенсійного фонду України" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 24.06.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України" щодо сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування"

Просимо розглянути  проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України" щодо сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 26.06.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.