11 червня 2015

Проект постанови КМУ "Про затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 19.06.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінсоцполітики 'Про затвердження Типового положення про відділення денного догляду для осіб похилого віку та інвалідів"

Просимо розглянути  наказ Мінсоцполітики 'Про затвердження Типового положення про відділення денного догляду для осіб похилого віку та інвалідів" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 18.06.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua  , anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.