05 червня 2015

Засідання СПО об’єднань профспілок від 25 травня 2015 року

1. Рішення № 23-1 "Про позицію СПО об’єднань профспілок щодо укладення Генеральної угоди на новий строк" (додаток 1, 2).

2. Рішення № 23-2 "Про законодавчі пропозиції щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій" (додаток).

3. Рішення № 23-3 "Про хід примирних процедур по колективних трудових спорах СПО об’єднань профспілок з Кабінетом Міністрів України та з СПО сторони роботодавців на національному рівні" (додаток).

4. Рішення № 23-4 "Про солідарну участь у пікетуванні Кабінету Міністрів України".

5. Рішення № 23-5 "Про внесення змін до порядку роботи з проектами актів законодавства, які надійшли на розгляд СПО об’єднань профспілок" (додаток).

Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо приведення їх у відповідність із законодавством Єкропейського Союзу у сфері перевезення небезпечних вантажів

Просимо розглянути  проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо приведення їх у відповідність із законодавством Європейського Союзу у сфері перевезення небезпечних вантажів (додається) , (додається),(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 17.06.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.