квітня 2015

30 квітня 2015

Проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці" (додається), (додається), (додається) . У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua , koldog@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Просимо розглянути  наказ Міністерства оборони України "Про затвердження Положення про комісії Міністерства оборони України з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій та Інструкції про порядок видачі в Міністерстві оборони України посвідчень учасника бойових дій , нагрудних знаків "Ветеран війни - учасник бойових дій" та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості" (додається), (додається), (додається), (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua , anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з користування громадськими вбиральнями в населених пунктах"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з користування громадськими вбиральнями в населених пунктах" (додається), (додається), (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

29 квітня 2015

Проект постанови КМУ "Про затвердження критерію, за яким оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності з проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації , та визначаеться період

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про затвердження критерію, за яким оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності з проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації , та визначаеться періодичність проведення Міністерством економічного розвитку і торгівлі планових заходів моніторингу відповідності уповноважених наукових метрологічних центрів, метрологічних центрів та повірочнмх лабораторій вимогам Закону України "Про метрологію та метрологічну діяльність" та критеріям , яким вони повині відповідати" (додається), (додається), (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ МВС України "Про затвердження Інструкції про організацію санаторно-курортного забезпечення в Державній службі України з надзвичайних ситуацій"

Просимо розглянути  наказ МВС України "Про затвердження Інструкції про організацію санаторно-курортного забезпечення в Державній службі України з надзвичайних ситуацій" (додається), (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 06.05.2015 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

28 квітня 2015

Проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку та умов призначення і виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті) , інвалідності або часткової втрати працездатності без установлення інвалідності працівника міліції"

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку та умов призначення і виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті) , інвалідності або часткової втрати працездатності без установлення інвалідності працівника міліції" (додається), (додається), (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 06.05.2015 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження критеріїв, яким повинні відповідати наукові метрологічні центри, державні підприємства , які належать до сфери управління Мінекономрозвитку України та проводять метрологічну діяльність, та повірочні

Просимо розглянути  наказ Мінекономрозвитку України "Про затвердження критеріїв, яким повинні відповідати наукові метрологічні центри, державні підприємства , які належать до сфери управління Мінекономрозвитку України та проводять метрологічну діяльність, та повірочні лабораторії, які уповноважуються або уповноважені на проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації" (додається), (додається), (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 07.05.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Просимо розглянути  наказ МВС України "Про затвердження Положення про комісію Адміністрації Державної прикордонної служби України з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій особового складу Державної прикордонної служби України" (додається), (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 06.05.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про затвердження критерію, за яким оцінюється ступіть ризику від провадження господарської діяльності у сфері метрології та метрологічної діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів метрологічного нагляду за

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про затвердження критерію, за яким оцінюється ступіть ризику від провадження господарської діяльності у сфері метрології та метрологічної діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів метрологічного нагляду за законодавчо регульованими засобами вимірювальної  техніки , що перебувають в експлуатації, та за калькістю фасованого товару в упаковках центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері метрологічного нагляду" (додається), (додається) , (додається) .У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 06.05.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінрегіону України "Про затвердження Методики визначення витрат та втрат гарячої води у системах централізованого гарячого водопостачання"

Просимо розглянути  наказ Мінрегіону України "Про затвердження Методики визначення витрат та втрат гарячої води у системах централізованого гарячого водопостачання" (додається).У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 06.05.2015 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.