27 березня 2015

Наказ Мінсоцполітики"Про затвердження Державного стандарту підтриманого проживання бездомних осіб"

Просимо розглянути  наказ Мінсоцполітики"Про затвердження Державного  стандарту підтриманого проживання бездомних осіб" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 06.04.2015 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про компенсацію громадянам втрати частини доходів у зв'язку з порущенням строків їх виплати"

Просимо розглянути  проект Закону України про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про компенсацію громадянам втрати частини доходів у зв'язку з порущенням строків їх виплати" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 01.04.2015 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.