23 березня 2015

Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо деяких питань діяльності профспілок, їх об'єднань

Просимо розглянути  проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо деяких питань діяльності профспілок, їх об'єднань (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.03.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua  , vasilenko@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінсоцполітики "Про затвердження Типового положення про центр професійної ребілітації інвалідів"

Просимо розглянути  наказ Мінсоцполітики "Про затвердження Типового положення про центр професійної ребілітації інвалідів" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.03.2015 р. на електронну адресу :anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.