19 березня 2015

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на

Просимо розглянути  проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.03.2015 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінсоцполітики "Про затвердження Положення про Міжвідомчу робочу групу з розгляду питтання відповідності підприємств , установ, організацій встановленим Вимогам до підприємств, установ, організацій для підтвердження результатів неформального професі

Просимо розглянути  наказ Мінсоцполітики "Про затвердження Положення про Міжвідомчу робочу групу з розгляду питтання відповідності підприємств , установ, організацій встановленим Вимогам до підприємств, установ, організацій для підтвердження результатів неформального професійного навчання осіб за робітничими професіями" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 23.03.2015 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ МОЗ України "Про затвердження Положення про комісію для визначення необхідності в призначені, відміні, перерозподілі лікарських засобів, виробів медичного призначення та харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання , що закуповуются за

Просимо розглянути  наказ МОЗ України "Про затвердження Положення про комісію для визначення необхідності в призначені, відміні, перерозподілі лікарських засобів, виробів медичного призначення та харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання , що закуповуются за рахунок коштів державного бюджету громадянам, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 25.03.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Комітет Верховної Ради України у справіах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністью щодо проектів законів України

Комітет Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністью щодо проектів законів України (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 25.03.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.