11 березня 2015

Проект постанови Правління Пенсійного фонду України "Про внесення змін до Інструкції про порядок переказування пенсій громадянам, які виїхали за кордон, та виплати пенсій пенсіонерам іноземних держав, які проживають в Україні"

Просимо розглянути  проект постанови Правління Пенсійного фонду України "Про внесення змін до Інструкції про порядок переказування пенсій громадянам, які виїхали за кордон, та виплати пенсій пенсіонерам іноземних держав, які проживають в Україні"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 13.03.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Мінсоцполітики щодо проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування"( щодо особливостей оподаткування платників, що обрали спрощену систему оподаткування)

Просимо розглянути  проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування"( щодо особливостей оподаткування платників, що обрали спрощену систему оподаткування)  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 17.03.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Міністерства інфраструктури України "Про затвердження Тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні"

Просимо розглянути наказ Міністерства інфраструктури України "Про затвердження Тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні"  (додається)  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 20.03.2015 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.