10 березня 2015

Проект наказу Міністерства освіти і науки України "Про затвердження змін до наказу Міністерства науки і освіти України від 30 травня 2006 року №419"

Просимо розглянути проект наказу Міністерства освіти і науки України "Про затвердження змін до наказу Міністерства науки і освіти України від 30 травня 2006 року №419"  (додається)  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 13.03.2015 р. на електронну адресу : nikituk@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо професійно-технічної освіти"

Просимо розглянути проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо професійно-технічної освіти"  (додається)  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 13.03.2015 р. на електронну адресу : nikituk@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Деякі питання здійснення контролю за діяльністю Фонду соціального страхування України"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Деякі питання здійснення контролю за діяльністю Фонду соціального страхування України"  (додається)  . У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 20.03.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.