13 лютого 2015

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення щодо проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про страхування" (нова-редакція) та інших законодавчих актів України "  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 17.02.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua , riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua , krivoy@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Засідання СПО об’єднань профспілок від 05 лютого 2015 року

1. Рішення № 19-1 "Про виконання Вимог профспілок, Резолюції акції протесту 23.12.2014 року та подальші дії щодо захисту прав членів профспілок" (додатки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9).

2. Рішення № 19-2 "Про участь СПО об’єднань профспілок у проведенні Всесвітнього дня дій захисту права на страйк" (додаток).

3. Рішення № 19-3 "Про делегування представників профспілок до складу Української частини Платформи громадського суспільства Україна-ЄС".