10 лютого 2015

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 16.02.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Просимо розглянути проект розпорядження КМУ "Деякі питання забезпечення реалізації територіальними органами Пенсійного фонду України законів України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи " та "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 16.02.2015 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.