06 лютого 2015

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до Положення про професійно-технічний навчальний заклад"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до Положення про професійно-технічний навчальний заклад"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 13.02.2015 р. на електронну адресу : nikituk@fpsu.org.ua  для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до деяких актів КМУ"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до деяких актів КМУ"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 10.02.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 12.02.2015 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.