03 лютого 2015

Наказ Міністерства інфраструктури України 'Про виплату винагороди військовослужбовцям Державної спеціальної служби транспорту"

Просимо розглянути проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо упорядкування та оптимізації системи реабілітаційних установ для інвалідів та дітей-інвалідів"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 10.02.2015 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України (щодо вдосконалення окремих норм з питань функціонування пожежно-рятувальних підрозділів)"

Просимо розглянути проект Закону України "Про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України (щодо вдосконалення окремих норм з питань функціонування пожежно-рятувальних підрозділів)"  (додається), (додається) У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 10.02.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо обов'язкового страхування відповідальності перевізника за шкоду , заподіяну життю, здоров'ю та майну пасажирів та третіх осіб"

Просимо розглянути проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо обов'язкового страхування відповідальності перевізника за шкоду , заподіяну життю, здоров'ю та майну пасажирів та третіх осіб"  (додається), (додається) У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 10.02.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua vasilenko@fpsu.org.uaдля узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.