26 січня 2015

Проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання осіб рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби України, які померли(загинули) під час проходження служби (виконання службових обов'язків)"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання осіб рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби України, які померли(загинули) під час проходження служби (виконання службових обов'язків)"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.01.2015 р. на електронну адресу : prihodko@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінрегіону України "Про внесення змін до Порядку встановлення вартості технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації"

Просимо розглянути наказ Мінрегіону України "Про внесення змін до Порядку встановлення вартості технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації"  (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.01.2015 р. на електронну адресу : legkov@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.