22 січня 2015

Проект постанови КМУ "Про внесення змін КМУ від 16 лютого 1998 р. №174"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін КМУ від 16 лютого 1998 р. №174"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 23.01.2015 р. на електронну адресу : riabtseva@fpsu.org.ua , vasilenko@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ МВС України "Про впорядкування умов оплати праці працівників пунктів тимчасового розміщення біженців і пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства , які незаконно перебувають в Україні, Державної міграційної служби України"

Просимо розглянути наказ МВС України "Про впорядкування умов оплати праці працівників пунктів тимчасового розміщення біженців і пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства , які незаконно перебувають в Україні, Державної міграційної служби України"(додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.01.2015 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.