грудня 2014

26 грудня 2014

24 грудня 2014

Засідання СПО об’єднань профспілок від 08 грудня 2014 року

1. Рішення № 18-1 "Про  ініціювання колективних переговорів з укладення Генеральної угоди на новий строк" (додаток 1, 2, 3, 4, 5 ).

2. Рішення № 18-2 "Про робочу групу з опрацювання проекту Трудового кодексу України" (додаток 1, 2 ).

3. Рішення № 18-3 "Про законодавчі пропозиції СПО об’єднань  профспілок щодо дій з ліквідації заборгованості із заробітної плати" (додаток 1, 2, 3).

4. Рішення № 18-4 "Про  незадовільний стан та вдосконалення системи перерахування субвенцій з державного бюджету на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян".

5. Рішення № 18-5 "Про  внесення змін до складу Робочої групи СПО об’єднань профспілок з розгляду документів щодо питань зміни діючих тарифів (цін) для населення (електроенергія, газ, послуги транспорту та зв’язку), що надходять від центральних органів виконавчої влади та державних колегіальних органів, затвердженого рішення СПО об’єднань профспілок від 17.02.2014 № 12-3" (додаток).

6. Рішення № 18-6 "Про взаємодію національних профспілкових об’єднань у сфері представництва та захисту прав спілчан".

7. Пункт 8.1. Різне. Звернення СПО репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні до Уряду України".

8. Пункт 8.2. Різне.  Інформація про порушення конституційного права окремих профспілок нормами Прикінцевих та інших розділів Закону України "Про прокуратуру" на соціальний захист членів профспілок (додаток).