02 грудня 2014

Проект наказу Мінсоцполітики "Про умови оплати праці працівників державної служби зайнятості"

Просимо розглянути проект наказу Мінсоцполітики "Про умови оплати праці працівників державної служби зайнятості" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 09.12.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінсоцполітики "Про затвердження Методики оцінки конкурсних пропозицій учасників конкурсу із залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг"

Просимо розглянути наказ Мінсоцполітики "Про затвердження Методики оцінки конкурсних пропозицій учасників конкурсу із залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 09.12.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.