жовтня 2014

31 жовтня 2014

Лист від Мінрегіону

Просимо розглянути лист від Мінрегіону (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 05.11.2014 р. на електронну адресу : zah@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

29 жовтня 2014

27 жовтня 2014

Наказ Мінрегіону України "Про внесення змін до Примірного переліку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та послуг з ремонту приміщення, будинків, споруд"

Просимо розглянути наказ Мінрегіону  України "Про внесення змін до Примірного переліку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та послуг з ремонту приміщення, будинків, споруд" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 03.11.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

23 жовтня 2014

Наказ Міністерства оборони України "Про внесення зміни до наказу Міністерства оборони України від 12.06.2014 №383"

Просимо розглянути наказ Міністерства оборони України "Про внесення зміни до наказу Міністерства оборони України від 12.06.2014 №383" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 30.10.2014 р. на електронну адресу : btv@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

22 жовтня 2014