22 жовтня 2014

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 14 квітня 1997 р. №346 і від 14 червня 2000 р. №963"

Просимо розглянути проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов КМУ від 14 квітня 1997 р. №346 і від 14 червня 2000 р. №963" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 24.10.2014 р. на електронну адресу : vasilenko@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Наказ Мінрегіону України "Про внесення змін до Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг , структур цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обгрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальни

Просимо розглянути наказ Мінрегіону України "Про внесення змін до Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг , структур цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обгрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 24.10.2014 р. на електронну адресу : anel@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.