21 жовтня 2014

Наказ Міністерства оборони України "Про внесення змін до наказу Міністра оборони України від 25.02.2010 №82"

Просимо розглянути наказ Міністерства оборони України "Про внесення змін до наказу Міністра оборони України від 25.02.2010 №82" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 28.10.2014 р. на електронну адресу : mvs55@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру для задоволення потреб держави"

Просимо розглянути проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру для задоволення потреб держави" (додається). У разі наявності пропозицій і зауважень, направляти їх до 27.10.2014 р. на електронну адресу : koldog@fpsu.org.ua   для узагальнення та підготовки відповіді. За дорученням  Першого заступника   Голови СПО об’єднань профспілок Кондрюка С.М.